Verhuurvoorwaarden

De woning wordt gereserveerd door betaling van een voorschot van 35 % van de huurprijs. 

In de huurprijs zijn niet inbegrepen:
  • de waarborg
  • verbruik van water, elektriciteit en gas (volgens eigen verbruik en na eindschoonmaak)
  • eindschoonmaak (verplicht)
  • bed-, bad-, strand- en keukenlinnen (verplicht)
  • garage (verplicht)
Het saldo van de huurprijs moet ten laatste drie weken voor het begin van de huurperiode betaald worden

Samen met het saldo van de huurprijs moet een waarborgsom van 550 euro betaald worden

Als de huurder het saldo niet tijdig betaalt, heeft de verhuurder het recht de woning verder te verhuren

De waarborg wordt, na aftrek van alle kosten en van de eventuele schade aan de woning, de uitrusting of toebehoren, binnen de 15 dagen na het verlaten van de woning terugbetaald
 
De kost om te annuleren door huurder bedraagt 250€ per gereserveerde week.

Eventuele opmerkingen betreffende het goed, de netheid en andere tekorten aan de woning dienen binnen de 24 uur na aankomst aan de verhuurder telefonisch gemeld te worden. Ontvangst en terugbezorgen van de sleutels gebeurt in overleg met de verhuurder.

Aankomen in de woning kan, in onderling overleg tussen huurder en verhuurder (en minstens een week op voorhand).

De woning dient de laatste dag van de verhuurperiode voor 10 uur vrijgegeven te worden.

Een verblijfsperiode wordt als volgt omschreven:
  • week = van zaterdag 12u tot vrijdag 10u
  • andere periodes zijn bespreekbaar
Het juiste aantal personen met naam,  voornaam en geboortedatum  die aanwezig zijn tijdens de huurperiode moet steeds duidelijk vermeld en doorgegeven worden voorafgaande aan de reservering. Nadien mogen er enkel wijzigingen aangebracht worden mits schriftelijke toestemming van de verhuurder.

Het is verboden om huismeubilair van kamer te verplaatsen om beschadigingen te voorkomen.

Onderverhuren is verboden.

Omwille van hygi√™nische redenen  zijn (huis)dieren niet toegelaten. 

Voor veiligheidsredenen is roken in huis niet toegelaten.

De huurder verbindt er zich toe de woning als een goede huisvader te gebruiken. De keuken moet proper achtergelaten worden. Er mag geen vaat blijven staan en oven, microgolf, barbecook, vaatwas, kookplaten, aanrecht en koffiezet moeten zuiver en gereinigd zijn bij vertrek. Indien dit niet is gebeurd wordt een gepaste som evenredig met het aantal  opkuis-werkuren  afgehouden van de waarborg. Huisvuil meenemen of buiten zetten volgens ophaalkalender aanwezig in het huis. Voor de verdere reiniging van de woning wordt 145,00 euro in rekening gebracht.
Het huisreglement dient strikt nageleefd te worden. 
 
Indien door omstandigheden de strandcabine niet tijdig is geplaatst kan er geen verhaal uitgeoefend worden op de verhuurder.

Bij niet terugbezorgen van de sleutels  (voordeur + tuindeur + garagepoort + strandcabine) dienen wij een bijkomende onkosten aan te rekenen van 85 € per sleutel. (beveiligd slot met unieke code).

De verhuurders zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De checklist bij vertrek (in sleutelkastje) dient correct en volledig uitgevoerd te zijn bij het verlaten van de vakantiewoning. Indien dit niet zo is worden extra kosten aangerekend bij de afrekening.

Normaal is uw "vakantieverblijf" of uw aansprakelijkheid als huurder inbegrepen in uw eigen brand- en familiale verzekeringen . Afschrift hiervan te bezorgen aan verhuurder voor de definitieve reservering.

De huurders verklaren dat in de woning enkel de personen zullen verblijven overeenkomstig de lijst van personen die werd ingediend voor de reservatie.

Elke reservering die door de klant wordt gedaan veronderstelt dat hij kennis heeft genomen van de verhuur voorwaarden en dat hij deze uitdrukkelijk heeft aanvaard en dit zelfs wanneer hij voornoemde voorwaarden niet handgeschreven heeft ondertekend.


terug naar Prijzen